onsdag 30 juli 2014

Nu är vi hemma igen efter en tur till Östersund på några dagar. En av mina allra bästa vänner hade fest med anledning av att även hon fyllt femtio. Visserligen fyllde hon i maj men festen passade hon på att ha under Yranveckan.
Östersund visade sig verkligen från sin bästa sida, solen sken och det var underbart varmt och härligt. Det innebar att middagen kunde avnjutas utomhus och sedan var promenaden från Krogstråket mitt i natten ljum och härlig om än lite besvärlig för fötterna som fick skavsår.

Det blev en härlig kväll helt enkelt bland goda vänner! Ibland kan jag nästan bli lite avundsjuk på mig själv som har så fina vänner.....jag är rik!
Något jag också blev avundsjuk på var alla ungdomar jag såg nere på Krogstråket. Eller avundsjuk kanske är fel ord, lätt nostalgisk och lite suktande efter tider som gått passar bättre. Fast det stämmer inte heller, det är nog mer den känsla jag hade i den åldern jag vill åt. Tänk att jag för en kort stund önskade jag att jag var någonstans mellan tjugo och trettio igen, livet var så härligt okomplicerat då, i alla fall mitt liv. Men den tanken försvann snabbt för jag vill på inga villkor byta ut det jag varit med om sedan dess. Livet har ju gjort mig till den jag är. Fast där nere i partytältet med Ständut blakk som spelade kände jag mig nästan som en barnrumpa igen...

Goda vänner är något jag har här hemma också, och de är dessutom fantastiskt hjälpsamma och gör att jag känner mig rik igen. En stor del av mitt skrot, bräder och gamla hängrännor som låg nere vid tomten körde de iväg till återvinningen trots att jag inte var hemma och kunde hjälpa till....det är vänner det!!

Tydligen hittade de en padda som satt där nere och väntade på en stor fet kyss....fast den får nog vänta....jag känner mig inte särskilt sugen.....