lördag 2 augusti 2014

Torsdag och fredag, var tog de dagarna vägen egentligen? Gräsklippning, massor av saker till stora återvinningen, tvätt, sonens träning, matlagning så det stod härliga till och taxiservice när sonen skulle med båten till Ulvön. Sen ett besök av en god vän med trevliga snackfyllda timmar, icke att förglömma.


Just nu är det lite svårt med fingersättningen när jag skriver för mitt i matlagningen igår tyckte jag att det var för lite protein i salladen så jag skar helt enkelt bort en bit av fingertoppen, fort var det gjort. Ett helt paket med plåster stängde in blödningen tillfälligt i alla fall men sen ringde jag mamma.....jag insåg ju att plåstren skulle fastna fint i såret om jag inte gjorde nåt åt det nämligen. Då är det tur att jag har en mamma som är bra på det där med såromläggning. Så nu har jag ett klumpfinger, fint inslaget i ett vitt paket som ska bytas varje dag....ja det är inte fingret som ska bytas då utan förbandet. (Kommer plötsligt på att jag gjorde något liknande för tjugo år sedan, fast då var det toppen på ena tummen som for....)

Mitt i omplåstringen igår kom i alla fall DHL-försändelsen med våra Londonbiljetter, nu är det bara att boka platser på bion kvar. Men vi chansar att det finns platser kvar så att vi kan göra det på plats. Vi tänker nämligen kolla in Guardians of the Galaxy på Londons största IMAX-biograf, det är planen i alla fall.

Nej nu tar jag mitt klumpfinger och beger mig ner i källaren för att fixa med tvätten, eller så tar jag en promenad istället....