söndag 2 november 2014

Nej men kan vi bara bestämma att vi backar bandet några dagar. Jag är inte riktigt redo för måndag i morgon. Inser nämligen att när skolan väl kör igång efter höstlovet så kommer det bara att svischa till och då är vi framme vid advent och jul. Det är därför jag vill backa lite....och sen dra ner på farten så att det får lunka på lite framöver. Längtar efter att "lunket".....

Igår hade vi i alla fall en härlig kväll tillsammans i familjen, nästan alla var samlade (saknade en kusin dock). Mat, prat och bara härligt trivsamt helt enkelt. Sånt man lever på länge, länge.

Idag ska sonen skjutsas till träning, då passar vi på att ta med en av kusinerna till tåget för färd mot Umeå sen skulle jag tro att det är säkrast att förbereda veckan som kommer. Bandet kommer nog varken att backas eller stoppas upp trots att jag vill det, bättre då att vara förberedd.

Undrar om jag kommer att vakna pigg imorgon bitti också?? Nja, tveksamt.....misstänker starkt att min nyfunna morgonpigghet kommer att vara som bortblåst....men jag lever på hoppet!

Idag kommer jag i alla fall att sitta bänkad vid teven runt elva. Då kommer nämligen landslagscoachen i duo (ju-jutsu) att visa självförsvar. Alltid kul när ju-jutsun får mediatid!

Nej, en mugg kaffe till och liten eld i braskaminen tillsammans med en god bok känns passande till dess att klockan blir elva.....