måndag 24 november 2014

Ja, det lilla lager snö som täckte marken igår stannade inte länge. Istället har regnet strömmat ner. Det har resulterat i jättestora vattenpölar på skolgården och blöta barn, torkskåpen har fått gå för högtryck.  Förutom att hänga in saker i torkskåp och leta extrakläder har jag roat mig med att reklamera varor som kommit fel. Det elektroniska beställningssystemet hade skickat en identisk dubbelbeställning helt enkelt.......tyvärr ordnade Bella inte upp det hela utan det ankom på mig....som om jag inte redan hade jobb så att det räckte och blev över.

Något mycket roligare som hände var att vi tydligen hade besök av häxan Grizelda idag igen, som vanligt missade jag det hela....konstigt...... Tur att eleverna kunde berätta vad hon ville ha hjälp med den här gången. Lite halvlat är hon den där häxan tycker jag, planeringen av jobbet lämnar hon till mig......

Efter skolan bar det av till stan, det var dags för hyposensspruta för sonen igen...sen hemåt där jag fortsatte med skoljobbet några timmar innan jag beslutade mig för att det var dags att byta några gardiner. Med lite hjälp av mamma vid strykbrädan var det fort gjort.

Nu ligger jag i soffan och har växtvärk i knän och underben. Ja, det stämmer, växtvärk. Om man nu kan ha det när man är femtio plus. Ont och eländigt är det i alla fall, växtvärk eller ej.

Nu tänker jag bädda in ben i varma filtar och slappa i soffan resten av kvällen, då kanske det onda ger med sig.