söndag 14 december 2014

"När tredje ljuset brinner, vi juleklappar syr och vi bakar kakor och har ett fasligt styr"

Nåja, nog brinner det tredje ljuset men inte syr jag några juleklappar.....faktum är att jag väl aldrig haft så dålig koll på detta med klapparna....någonsin. Jag tror dock att jag har fixat alla. Men att tro är att inte veta...i alla fall när det gäller detta....bäst att kolla upp det snarast. 

Klappar till sonen lyser i alla fall med sin frånvaro. Det har inte att göra med att han inte gjort sig förtjänt av julklappar, det har han. Nej snarare med att sonen inte har några önskningar och mamman har dålig fantasi. Fast det ordnar sig nog....det är ju mer än en vecka kvar...så nog ska jag väl lyckas fixa till något. Pengar mottages ju alltid med tacksamhet...det vet jag!

En viss del av problemet med klappar härrör från det faktum att lego inte aktuellt längre. När det var den största önskningen var det lätt som en plätt. Dessutom älskade jag att googla runt och leta ovanligt Star Wars lego på nätet och skicka efter....
Något jag fortfarande gör....däremot klickar jag inte på köp-knappen längre....även om det kliar i fingertopparna ibland. 

På tal om lego har jag lagt märke till något anmärkningsvärt dock.....det finns inte ett enda Star Wars lego i årets leksakskataloger....bristfälligt om man frågar mig. 

Fortsättningen på versen stämmer inte så mycket bättre den, inte bakar jag särskilt mycket kakor. Godis gör jag däremot men i år har jag bestämt mig för att inte göra en miljon sorter som jag brukar. Fast jag ska nog inte lova för mycket...det är många dagar kvar att tillverka snask på. 

Ett fasligt styr har jag i alla fall inte....snarare "ostyr"....jag känner mig nästan lat och oföretagsam. Å andra sidan finns inget jag behöver göra, i alla fall inte just nu. Så att vara lat är definitivt inget problem.  Det är nog snarare så att vara lat är en överlevnadsgrej....

Men vänta, att vara lat innebär många lässtunder i soffan och då behövs ju godis....någon enda sort till kanske skulle behövas....eller två...eller....