onsdag 17 december 2014

Nu är det mitt i veckan och jag har i väntan på att potatisen bakas i ugnen lagt mig tillrätta i soffan för att slökolla lite teve. Tänker tillbaka på skoldagen och känner mig nöjd med vad den bjöd på. Hela skolan hade pyssel i grupper. En lugn och skön dag...riktigt lull-lulligt. Precis som man vill att en pysseldag ska vara. Fina alster blev det också! Nu är det bara en riktig skoldag kvar av terminen, sen avslutning och jullov. Måste ärligt erkänna att jag längtar efter ledigheten, väldigt mycket.

Vad gäller realityserier trodde jag att jag sett allt men idag zappade jag förbi något helt nytt. En serie som handlar om nudister som åker runt med mäklare och tittar på hus, helt nakna förstås. Eftersom serien kommer från USA (var annars ifrån) är alla lagom suddiga på en stor del av kroppen.....Just nu har mäklarna arrangerat ett cocktailpart med nudister och icke nudister.....lätt pinsam stämning.....framförallt när de ska flytta en apelsin mellan hakorna......alla påklädda människor försöker hålla så långt avstånd som möjligt...ja jösses.....vad hittar de inte på för att få tittare....

Egentligen borde jag kanske göra saker här hemma eftersom julen närmar sig.....typ städa och fixa och annat sånt där....fast det får vänta....ikväll är det vila som gäller.....städningen får vänta....och om jag inte misstar mig så blir det jul ändå...även om det förblir ostädat. Och som sonen säger, det viktigaste är att familjen är tillsammans.