måndag 2 februari 2015

I arbetsrummet har det hänt en del idag. Alla snickeridetaljer har fått ett första varv med färg och väggarna är spacklade. Det luktar färg i hela huset, inte sonens favoritdoft kan tilläggas....nu hostar han mer än någonsin.

Fast om det beror på färgdoften låter jag vara osagt, han brukar hosta vansinnigt mycket ändå när han åker på en rejäl förkylning. Och blöder näsblod gör han också, flera gånger sen igår. Så allt är med andra ord som det brukar vara när han är sjuk. Fast febern är på nedåtgående, tack och lov. Så det går åt rätt håll!

Själv ligger jag med datorn i knäet i soffan och arbetar. Har ganska mycket skrivarbete att ta mig igenom men jag kände att jag behövde en paus....därför hamnade jag i bloggandets värld en stund. Men jag måste säga att det inte går särskilt bra att koncentrera sig på det heller, huvudet är alldeles för trött. Jag kan helt enkelt inte fokusera.....så håll till godo med en bild på renoveringen.....som jag slipper göra själv tack och lov!


Här målas och spacklas det. 

En eloge vill jag ge min elektriker som ryckte ut i morse och räddade ljuset i arbetsrummet. Vippkontakten på strömbrytaren på väggen flög nämligen sin kos igår när locket togs bort, vilket innebar att det inte gick att tända taklampan. Först av allt kom han till mig i morse och fort var det åtgärdat med en ny dosa i väggen, så ny lyser lampan som den ska igen och målaren ser vad han ska göra.....och jag ser allt han har gjort!