måndag 9 februari 2015

Plötsligt händer det, även om det sitter långt inne ibland. När de ringde från färgfirman och talade om att tapeterna kommit ritade jag faktiskt ett kors i taket. Det var knappt jag vågade tro att det var sant. Men det var det!

När alla eftermiddagsaktiviteter var avklarade fick jag därför sätta mig i bilen och köra ner till stan och hämta hem dem. Tur var väl det eftersom jag förmodligen får tapetserat imorgon. Resan till och från stan tog dock lite längre tid än vanligt, för idag måste till och med jag tillstå att det var en aning halt. 

Längtan efter ordning och reda här hemma är stor men tyvärr kommer ordningen nog att dröja trots att tapeterna snart kommer upp på väggarna. Detta är en särdeles intensiv vecka nämligen. Utvecklingssamtal, matteträff, årsmöte med LR, sonens träningar samt när helgen kommer, en Umeå-resa igen. Med övernattning denna gång och tid att umgås med goda vänner. Mycket trevligt, men inte händer det något hemma då inte. Fast dammråttorna går ju ingenstans...Eller nåja, de dansar runt en del men det är inga problem att se dem i alla fall....de börjar växa sig riktigt stora. 

Idag har jag äntligen träffat läkare angående min yrsel. Riktigt vad det beror på kunde han inte säga. Dock var mitt blodtryck för högt.... igen....sedan skrev han en remiss till öron för att kolla ögonrörelser och balans eller nåt sånt.....fast det lär väl dröja ett tag till dess att jag blir kallad dit. Känner mig trots avsaknad av diagnos nöjd att jag har en början på detta problem. Det är ju inte särskilt kul att känna ständig yrsel...jag som är nog yr som det är i vanliga fall. 

Här ligger rullarna och väntar på att sättas upp på väggen.