söndag 22 mars 2015

Allvarligt talat, hur dålig kondis kan man ha egentligen? Känner mig som nån från Biggest loser (fast jag kanske ser ut som en Smallest loser) när jag släpat mig runt ett antal kilometer. Totalt slut, flåsande, svettig och med värk i alla knän och leder jag har. Det är tragiskt att jag inte orkar mer än jag gör. Min beundran för deltagarna i det programmet känner inga gränser efter mina egna ynkliga försök som motionär. 

Fast plötsligt inser jag att det är ju en positiv upptäckt. Hur då kan man fråga sig? Jo med tanke på att jag inte kunnat gå särskilt fort de senaste åren utan att få hur ont som helst har jag sällan lyckats komma upp i puls. Nu klarar jag av att ha ett aningen högre tempo på mina promenader så att jag i alla fall anar svettdropparna på ryggen....något jag inte klarat förut. 

Alltså är det positivt att jag flåsar värre än en flodhäst i motvind, nu kan det ju bara bli bättre.....eller??



Vilken tur att dagens väder lyste med sin frånvaro igår. Hade de moln som nu täcker himlen varit aktuella då tror jag inte att jag, med tanke på min dåvarande trötthetsnivå, lyckats ta mig utanför dörren. I dag har jag inget val då sonens träning står på programmet. Fast jag tror att jag skippar förmiddagspromenaden och går ut och går medan sonen tränar istället.....kanske....känner mig inte lockad alls egentligen då det värker i knäet fast jag ligger helt stilla....

Efter gårdagens grillade lunch fick jag till slut häcka i soffan på mitt vanliga ställe. En perfekt stund med ett nytt streamat avsnitt om Shieldgänget och pizza tillagad av sonen. Det är sånt trötta mammor behöver efter att ha nattsuddat med goda vänner. Att sonen dessutom avstått från att kolla in avsnittet i förväg gjorde ju det hela så mycket bättre.

Dessutom kollade vi alla trailers till nya Avengersfilmen som kommer i månadsskiftet april/maj och nya Daredevilserien som börjar sändas på Netflix den tionde april. Det lutar åt Daredevilmaraton sista helgen på påsklovet.....

När det gäller Avengersfilmen "hotar" sonen med att se den med kompisarna på bion och inte med mamman....aaaahhhh!! Hur ska jag klara det..??? Tuffa tider för en liten mamma.....Mutor!! Visst får man använda mutor??