lördag 28 mars 2015

Klubbtävling på jutsun idag. Alltså var det en tidig start som gällde för sonen. Mormor hade lovat honom skjuts så att jag skulle få ta det lugnt en stund på morgonen. Då bestämde jag att i alla fall masa mig upp och göra frukost åt honom.

Men med tanke på de senaste helgernas tidiga start ställde jag ingen väckare. Döm om min förvåning när jag vaknar av att sonen kommer upp i köket.....inte vaknade jag tidigt trots att det har varit det vanliga mönstret ett längre tag. Han fick alltså ingen mammaservis idag utan det blev precis som vanligt....han fixade sin frukost själv. Tur att bra karl reder sig själv.

Medan sonen höll på att packa väskan ringde plötsligt telefonen och jag hann bli orolig att mamma halkat på väg till bilen men det var bara Mr Sam Johnson som ringde från Windows....svaret var kanske inte det smartaste, eller trevligaste men jag skyller på att jag var trött. För Mr Johnson lät väldigt artig och omtänksam. Det jag sa var: Ah, ah, ah, bullshit. Have a nice day....sen lade jag på. Varken mer eller mindre.

Fast jag var ju i alla fall lite artig där mot slutet.....och bullshit är ju just vad Mr Johnson håller på med. Så här i efterhand hade det dock varit intressant att höra hur han skulle försöka luras men jag hade ingen lust att lyssna nyvaken som jag var....han får helt enkelt ringa och försöka lura någon annan stackare....

Fast det bjöd trots allt på ett litet skratt för precis när jag lagt på kommer sonen upp och frågar efter skillnaden på support och kundtjänst när det gäller nya datordelar, då han precis skickat iväg en mailfråga. En kort stund fick jag för mig att Mr Johnson ringde för att ge svar på sonens fråga....tills jag kom på att han köper delar från ett helt annat företag....