söndag 29 mars 2015

Det blir spännande att komma till jobbet imorgon och se hur många elever vi har på skolan. Förhoppningsvis har alla sjukdomar flytt sin kos under helgen så att alla är krya och på plats. Det är alldeles för tomt och konstigt när så många är sjuka. Jag vet faktiskt inte om jag någonsin under alla år som jag jobbat varit med om att så många varit borta samtidigt....tror inte det faktiskt.

Den här dagen när det blev sommartid började med körsång, följt av en lång brottningsmatch med tvättamöban i källaren. Jag trodde för ett ögonblick att jag vunnit men tror ni inte att jag nyss hittade mer smutsiga kläder i tvättkorgen.....var kommer all tvätt ifrån? Kan inte mucklorna tvätta själva eller vad är det frågan om.....

Jag har också bråkat med mitt knä idag....tvingade runt det på en promenad i snålblåsten och ruskvädret. Sen dess har det inte varit på särskilt bra humör, det är då säkert. Surknä.....fast resten av kroppen tyckte att det var en uppfriskande promenad. Så majoriteten av Katarina tyckte att det var toppen....vad har väl ett knä att säga till om då?

Nu känner jag mig lagom trött fast klockan inte är så mycket......kan ju bero på den tidiga starten imorse...jag tror att en bok och lite teve blir bra innan det är dags för sängen.