måndag 6 april 2015

Oj, idag är det inte bara mitt hus som är grått. När jag tittar ut genom fönstret ser hela världen grå ut. Till och med fåglarna måste tycka att livet är grått idag. Normalt vid den här tiden på dagen brukar jag höra kvitter och se småfåglarna svischa förbi. Men inte idag, det är helt tyst och alldeles lugnt utanför mitt sovrumsfönster. Pippifåglarna har nog också tagit sovmorgon, väl unt.

Zappade precis förbi en repris av något slags Eurovisionjubileum på ettan. Först trodde jag att det var ett skämt men sen insåg jag att programmet var på fullt allvar även om de båda programledarna i sin styltighet försökte skämta till det ibland. Gamla avdankade artister fick sjunga gamla vinnare igen....jag tyckte inte att det var bra. Man kan säga att jag gjorde ett studiebesök under några minuter, det räckte. 

Idag har jag en enda sak jag måste göra, ett receptmanus ska skickas in, det är nämligen deadline idag. Mönstret håller i sig...varför vara ute i god tid när man kan sätta sig under lite tidspress? Men när det väl är gjort är dagen ett oskrivet blad. En promenad kanske och sedan lutar det åt en eld i braskaminen och en bra film kanske. Är lite sugen på att kolla in Interstellar....eller så får det bli en nån gammal goding....

Idag är världen grå.