lördag 13 juni 2015


Igår var det en rolig och intensiv dag. Flaggan hissades på morgonen, sonen tog på kostymen och gick iväg till skolan. Jag gick strax efter och stod utanför kyrkan i de kyliga vindarna och väntade på att tåget med elever skulle komma.

När de fyllt kyrkan följde alla andra efter och fick ta del av en fin och högtidlig avslutning med mycket stämningsfull musik. Så småningom kom vi hem, åt och fikade innan sonen och kompisarna drog iväg till badhuset i stan med efterföljande restaurangbesök. Sen huserade de i vår källare hela natten och en stor del av den här dagen.

Medan sonen och polarna var i stan umgicks jag med kollegorna i Bredbyn. Massor av god mat, glada skratt och nya upptäckter när det gäller dolda hemligheter.

En sak jag konstaterade är att sommaren är här, trots de kyliga vindarna. I alla fall om man ska tro på myggorna för nu har de gjort sitt intåg, med råge. En riktig invasion där vid Anundsjösjöns strand.

Dagen har gått i trötthetens tecken med små korta avbrott för lite ogräsrensning och myggjakt....de verkar ha kommit till Nygatan också....myggorna...



Nu är grundskoletiden slut!

Före ogräsrensning.....

......och efter. Nu finns plats för plantorna som väntar i växthuset på att sättas ut. 




Inne plockar de blivande gymnasieeleverna ihop efter natten.