söndag 9 januari 2011

Dagen går

Har börjat läsa en bok som handlar om Pamela Des Barres vilda groupieliv....Har hunnit drygt en tredjedel och jag häpnar över hur hennes liv sett ut och hennes tankar om vad som varit och är viktigt.
Dagen i övrigt har ägnats åt skidåkning, ja inte min, utan svenskarnas framfart i spår och backar. Fick också besök av en god vän som kom med mer godsaker att smaska på och roliga saker att läsa! Nu ska dagens arbetsinsats genomföras. Min rena tvätt ska sorteras undan. Min lilla sötnos har burit upp den på övervåningen så allt som återstår för mig är att plocka in den i rätt garderob!

Nätterna är värst!

Jag hade glömt/ förträngt hur svårt jag hade att sova förra gången jag bröt mitt knä. Nu är det så igen. I samma stund jag har lagt fot och ben i högläge börjar det klia nåt infernaliskt under gipset, det kryper myror uppför och nerför benet. Undrar om det fungerar att ringa till Anticimex? Att jag inte tänkt på det förut. Ett annat problem är att jag alltid somnar på sidan eller på mage....det är inte att tänka på nu....Men nu är det dag igen, nu ska kroppen få vakna till liv med lite morgonkaffe!