måndag 17 januari 2011

Finlands färger

Till slut fick jag beställa sjukresa men när bilen väl kom var det en modell jag inte kan ta  mig in i...men till slut kom jag iväg. Nu har jag nytt gips igen. Blått och vitt den här gången, plastgips som är hälften så tungt. Jag hade tur, de hade blötlagt det för en annan patient som inte behövde gipsas om, så då fick jag det. Helst vill de inte använda det, 10 gånger så dyrt som vanligt och väldigt svårjobbat! Men nu sitter det där och jag är nöjd. 

Frustration

Åh, vad det måste vara jobbigt att vara äldre och försöka ha kontakt med sjukresor, när jag tycker att det är nog jobbigt och frustrerande. Nu har de inte fått in nån beställning än och jag måste åka senast klockan två. Beställer man för sent blir de sura...Det är faxat en beställningen till Härnösand där de sen ska lägga in den i datorsystemet. Där har de gått på lunch, på ortopeden är de på lunch...vem ska jag ringa? Ja, jag vet, 118 100 kanske de har ju svar på allt...

Efter 3

Runt tre ska jag vara på sjukhuset för att få nytt gips. Det känns bra, då kommer det att bli lättare att röra sig ett tag igen. Det är inte så kul när jag känner hur knäet "skvalpar" omkring inne i gipset...det känns inte så tryggt eftersom meningen är att det ska vara helt stabilt.

Gipsdags igen

Sitter i soffan och väntar på samtal från ortopeden för att få reda på när jag ska byta gips. Det blir förmodligen i eftermiddag. Det sitter löst runt mitt knä och det är inte bra.