torsdag 20 januari 2011

Mums med efterrätt

Ikväll åt jag och Anton god efterrätt när han kom hem från fiolspelningen i stan. Hastigt stekta äpplen i smör, farin och råsocker blandat. Med en "dash" av citron. Serveras med vaniljglass.....Mums.
Nu har jag tagit min kvällsspruta igen, nu när jag äntligen börjat ta dem själv. Det är bara tjugo dagar kvar. Istället för 10 st  fick jag 35 ordinerat eftersom jag fick proppar i benet förra gången. Så förhoppningsvis slipper jag det denna gång. Det faktum att jag är mycket rörligare borde också hjälpa till.

Jobb

Nu har jag suttit och gjort fler blad till svenskspåret för tvåorna att följa. Min plan var att göra fler när jag kom tillbaka efter jullovet, så istället för att göra de på skolan har jag gjort de här hemma. Jag ska även sätta mig med några nya blad till ettorna. De behöver också lite nytt jobb och nya utmaningar.    
Mitt eget skrivprojekt har fått en fin start idag. Jag har bestämt att jag ska skriva 15-30 minuter på det varje dag. Idag har jag hunnit ungefär en A4 sida.

Nya projekt

En ny dag som går att fylla med nya projekt. Planerna för idag är ganska vaga. Lite räkningar, försöka få ekonomin att gå ihop nu när jag är sjukskriven. Linka ner en sväng i källaren och starta en tvätt, och sen ska jag nog ta tag i ett skrivprojekt som har legat och malt i huvudet en längre tid.