torsdag 27 januari 2011

Trevlig kväll

Vilken tur jag har haft som har så många goa vänner som kommer och hälsar på mig när jag är ensam hemma. Trevligt småsurr har hjälpt mig att fördriva flera timmar. Nu tänker jag kolla på James Bond innan det är läggdags!

Mitt skrivprojekt

Nu har jag fått till tre tättskrivna A4 ark med text i mitt eget lilla skrivprojekt. Det föder många tankar hos mig över det som varit, det som är och det som ska bli. Jag försöker att leva i nuet så mycket som möjligt men för mig känns det viktigt att få skriva av mig detta. Kanske kan jag dela med mig av det sen, framförallt till min familj. Bitvis gråter jag när jag skriver men för det mesta känns det ljust och glatt.

Sovmorgon

Idag blev det lite sovmorgon eftersom sonen är på fjällsemester. Det är så tomt och tyst här hemma, trist, så nu gäller det att hitta på saker att göra på dagarna. Inatt drömde jag flera mardrömmar, inte kul. Började äntligen läsa om hundraåringen som klättrade ut genom fönstret igår. Jag tror att delar av drömmarna kom därifrån, för jag hade också en massa pengar som inte var mina. Dessutom hade jag tagit andra saker också, som jag dessutom använt. Jag minns att jag våndades över hur jag skulle kunna lämna tillbaka allt utan att det skulle märkas att jag använt en stor del av pengarna. Nu är jag vaken i alla fall och här finns ingen resväska med 50 miljoner....