fredag 11 februari 2011

Fredagkväll igen

Jaha, så är det fredagkväll igen. Sonen har däckat och jag har tråkigt. Nu börjar jag längta efter att ha lite kul. Sitter som bäst och funderar på vad jag ska hitta på. De alternativ jag har är, sitta vid datorn och göra nytta eller spela, ta reda på tvätt, se på TV- less på det, läsa. Sen finns det säkert en lång rad saker jag skulle kunna hitta på men helt ärligt känner jag mig ganska trött jag med så det bli inget alternativ som kräver nån form av ansträngning. Alltså lutar det åt soffan och en bok. Fast jag tror att det blir på övervåningen på sängen i stället för soffan. Eftersom andningen är lite ansträngd hos sovaren vill jag ha koll på honom.

Kamin igen

Här svänger det snabbt, nyss var vi glada för att tempen hade gått ner, nu är den uppe i 40 grader.  Pojken  ligger nerbäddad och ser på film, halvsovande, så den filmen lär han få se igen....Jag servar så gott jag kan med dryck, himpandes och linkandes. Det är bra träning för mig som inte ska sitta stilla så mycket nu eftersom jag inte tar Fragminsprutor längre.  Hoppas, hoppas, hoppas han blir piggare snart! Men rapporterna från andra sjuklingar oroar, det pratas om feber en vecka......

Utflykt igen!

Nu är jag hemma igen efter att ha varit på utflykt till verkligheten idag igen! Fy, så kallt det var men oerhört vackert med sol och gnistrande träd! Alvedon har tagit ner sonens feber, medicinen har tagit udden av krupphostan så nu låter det mer normalt. Men nog är han blek om nosen...och kurar gärna ihop sig i min famn!

Sjukt

Natten har varit orolig, sonens luftrör "slemmade" igen och  han fått jobbigt med andningen. Tänk att han aldrig kan få en "normal" förkylning. Han har hostat, benen har rört sig hela tiden. Till slut väckte jag honom så vi fick stoppa i lite extra medicin. Det som är frustrerande är att jag är så långsam på natten, det är inte bara att skynda sig ner och hämta det han behöver. Men det är tur att han är stor nu. Trots det har han inte slutat med "krupphostan", när man är 12 ska man väl inte ha de problemen längre tycker jag. Tur att han är tålmodig och inte klagar. Nu hoppas jag att detta är sista dagen med jättehög feber och eländes andningsbesvär!!