tisdag 1 mars 2011

Värk

Nu har jag så ont i mitt knä så det känns som om det är av igen...På undersidan känns det som om det sitter ett järnband och det är ömt så jag kan knappt ta där. Dumdumdumdum knä.........Har precis smort med voltaren, hoppas det hjälper snart för jag behöver ta mig upp ut soffan och lätta på trycket.

Sopplunch

Idag blev det sopplunch på församlingsgården igen. Jag promenerade dit och hem trots mitt idag väldigt stela och onda knä. Har också fyllt i kompetensinventeringen, så nu återstår att skicka den till bildningsförvaltningen. Det får väl bli en promenad i det fina vädret i morgon och lägga det i ett internpostkuvert. Nu har jag satt mig i soffan för lite skidåkning. En stunds vila kommer att göra gott!

Allt var på samma ställe!

Alla utbildningsbevis utom ett var på samma ställe! Jag hade samlat kopior i en mapp i arbetsrummet. Efter att ha bläddrat igenom ett antal pärmar hittade jag dem! Ett av intygen satt i den pärm jag tittade i först. Det var ett original, förmodligen väntande på att kopieras och sen läggas med övriga bevis, som jag  tror ligger i bankfacket.....Så nu ska jag bara fylla i blanketten och skicka in allt till bildningskontoret. Det var tur att jag hittade alla papper för en av mina utbildningar hade jag glömt att jag fått poäng för!

Kärvt knä

Det blir en solig dag idag också! Underbart. Ska gå och äta sopplunch så då passar det med en promenad. Innan dess ska det bli böjträning, knäet har kärvat ihop under natten, det känns som om det har hakat fast någonstans. Ser inte framemot att fixa till det.....Dessutom ska jag leta utbildningsbevis som ska lämnas in till arbetsgivaren inför de nya behörighteskraven. Undrar varför allt som handlar om utbildning inte finns samlat i en pärm.....?