onsdag 2 mars 2011

Middag

Pasta med grädde, bacon, paprika, körsbärstomater massor av svartpeppar och parmesan blev en god middag. Sonen var vrålhungrig då skolans fiskpudding inte är någon favorit, så det blev middag redan halv fyra idag...snart åker han på ju-jutsun och jag sitter med kyla på mitt knä för att få svullnaden att gå ner. Undrar vad jag ska göra sen....?

Sakletare

Nu har jag agerat sakletare igen. Tänk att det mesta man söker finns under sängen! Sonens usb-minne var försvunnet och sist hade det varit på hans skrivbord, enligt honom själv. Med lugnande ord om att det inte kan ha åkt in i dammsugaren gick han till skolan. Jag tog mig en trappa upp igen och vek mig dubbel för att kunna titta in under sängen och där bland alla råttor låg det. Då fick kryckorna ytterliggare ett användningsområde. Dessutom passade jag på att leta reda på hans försvunna kanal 5....Tänk, jag hittade den också fast den var inte under sängen, den var på plats S-13! Om jag nu bara kunde jaga ut alla råttor som kryper i hyllor, under sängar och överallt där de inte ska vara så skulle det vara perfekt! Tänk om det var lika enkelt......

Ny dag

Mitt i veckan och lill-lördag igen. Fast nån "mitt i veckanfest" lär det knappast bli. Lätt nostalgisk tänker jag på universitetstiden då onsdag, fredag, lördag och söndag var bra anledningar till ett besök på Krogen Krogen. När vi hade vår avslutningsrevy 1986 och jag står på scenen och ska presenteras för publiken i min hembygdsdräkt lät det så här: " Katarina Strömberg från Bredbyn, alltid trogen Krogen Krogen". Fast låt er inte luras av det, jag pluggade massor också!!  Mitt knä känns bättre idag på morgonen, hoppas det håller i sig. Undrar om man kan smörja voltaren i förebyggande syfte? Jag ska gå en sväng till skoaffären idag, de ringde igår och talade om att de fått hem de jobbarskor jag har frågat efter. Men jag väntar till dess att solen står lite högre på himlen.