måndag 7 mars 2011

Tårta

Sonen kom hem till slut, trött men nöjd. Så nu har vi ätit middag och tårta. Det blev god tårta med bananzagrädde och chokladmousse. Han har skrapat trisslotter som han fick i present och lyckades vinna  några småvinster. Mitt knä värker och är svullet så just nu hoppas jag på morgondagen, att det är bättre då!

Svullet idag

Usch vad mitt knä är svullet idag. Sitter med kyla på nu men det blir inte så mycket bättre. Undrar om promenaden igår är en av orsakerna.  När jag tänker bakåt har mitt knä alltid varit besvärligt dagen efter en lite längre promenad. Jag ska vara uppmärksam på det, se om det verkligen är så. Skulle kunna vara rimligt, kanske....Har förberett tårtfyllning i kylen och bestämt middag. Smördeg med pesto, mozarella, pinjenötter med proscuitto till. Det brukar sonen gilla så det torde vara lämplig födelsedagsmiddag efter en baddag. Nu väntar jag bara på att han ska komma hem igen.

Vilostund

Nu sitter jag med foten upp i soffan. Det är städat, tvätten går för fullt och jag har nyss ätit lunch. Födelsedagsbarnet roar sig nog som bäst på badhuset nu kan jag tro. Mitt knä är stelt och svullet, det blev för mycket på förmiddagen tror jag. Därför ligger jag lågt med tränandet idag. Nu ska jag ta mig in i badrummet och smörja lite Voltaren på knäet så känns det nog snart bättre.

Vad är det för en dag....

...Nej det är ingen vanlig dag, det är 12-årsdag idag! Tänk att min lille plutt har hunnit bli 12 år. Oj, vad tiden går fort. Ingen liten plutt längre utan snart tonåring! Fika på säng som vanligt på morgonen och sen fikade vi tillsammans nere och han öppnade sina paket. Det var inte så många önskningar, trådlös mikrofon, böcker och en röd dualshockkontroll. Kontrollen fick han av mormor, böcker och mikrofon av mig. Om en stund ska vi äta frukost sen åker han iväg på badhuset med en kompis. Det blir roligt för honom. Då ska jag passa på att röja lite här hemma, nu är det inte så roligt nämligen....dammråttorna har fest. Ikväll blir det tårta!