fredag 11 mars 2011

Snart kväll igen

Så här långt har det varit en ganska bra knädag. Jag har kunnat träna böjning flera gånger utan att smärtan gjort det outhärdligt. Det är bra. Jag vill gärna  nå 50 grader till på måndag när jag ska till sjukgymnasten igen. Till middag blir det korv som bakats in i smördeg tillsammans med ost,  sesamfrön och parmesan ovanpå.  Lite halvslaskig middag men gott.

Katastrof

Sitter återigen och känner tacksamhet över att bo där jag gör. Vilken katastrof som drabbat Japan idag. Undrar hur många andra länder som drabbas av flodvågor innan det är klart. Det är ju stor risk för efterskalv. Läskigt, läskigt. Trots det kan jag inte låta bli att vara less på snön men vårkänslorna tog lite fart nyss när jag var ner i källaren och tittade till mina odlingar. Några frön har börjat gro så nu gäller det att ha ordentlig koll. Det är extra känsligt så här i början. Ska nog plutta ner lite fler frön senare idag eller under helgen, mammakuriren kom nyss med mer såjord!

"Morgonstund har snö i mund"

Pulsade ut med kryckor och hämtade tidningen i morse, tänk att det inte kan sluta snöa. Den här vintern har vi fått mer än nog. Men, men det är nog bara att bita i det sura äpplet och inse att det fortfarande är mars och snön kan fortsätta komma länge än..... Som vanligt på morgonen är mitt knä stelt men ganska smärtfritt. Det är en sån skön stund på dagen innan smärtan slår till. Så jag passar på att njuta i lugn och ro i soffan ett tag till.