söndag 8 maj 2011

Grillad älg

Förbereder middagen. Det blir grillat älgkött med kryddsmör, ljummen potatissallad med vitlök och färska örter. Grillad halloumiost samt majs står också på menyn. Känns som en måltid att se fram emot.

Grillade paket

Lunchen idag blev en smarrig historia. Jag gjorde kycklingwraps med allt möjligt smått och gott i. Förutom kyckling och potatis innehöll de bland annat creme fraiche, ost, chili, persilja, spenat, plus lite annat. Efter en stund på grillen mättade de våra magar så nu ligger vi i solen och vilar oss. Sonen är trött efter en mycket sen natt och tidig morgon, min rygg behöver vila en stund så det är min ursäkt. Fast disken i köket kallar.....
Sådärja! Nu har jag gjort bort lite småjobb. Satt upp det nya duschdraperiet, bytt till sommargardiner i vardagsrummet, monterat fast gasolflaskan och kollat att det inte var nåt läckage. Första tvätten hänger på strecket och nästa är på väg. Nu kan jag nog unna mig en kopp java i solen!

Söndagssol

Nu är det söndag och solen skiner, när jag gick ut och stängde fläkten i växthuset kändes det i luften att det blir en varm dag.  Det blir nog till att grilla idag. Bäst att koppla in den nya gasolflaskan. Ryggen känns okej, knäet känns okej, allt känns okej. Sonen sover hos en kompis, få se när han dyker upp här hemma. Tvätten snurrar i källaren och jag sitter med kaffemuggen och funderar över vad jag ska fylla den här dagen med för innehåll. Skulle behöva börja med de skriftliga omdömena men det känns inte så lockade just nu i alla fall....kanske senare idag.