fredag 10 juni 2011

En ljuvlig kväll

Vilken helt igenom ljuvlig kväll, har suttit länge på altanen med ett glas kallt vitt och lyssnat på alla sommarljud. Humlor som surrar, åns brus, fågelkvitter, en och annan motorcykel, bilar som kör förbi och glada barnskratt. Jag satt där ute och njöt av att hela helgen är ledig. Mitt knä värker men vad gör väl det....nu får det vila. Efter att ha åkt hem från jobbet tom i skallen fick jag ny energi efter sjukgymnastiken. Jag la mig i soffan och gjorde ett skrivjobb mellan halv tre och sju, med paus för middag (som blev en enkel historia, ostburgare med stripes). Skrivjobbet känner jag mig nöjd med, det gäller att passa på när man är inne i ett flow....

Bastu

Ännu en dag i bastun är över. Det blir så varmt inne i vår skola när det är de temperaturer ute som det är nu. Vi har varken markiser eller persienner i vårt klassrum, enbart mörkläggningsgardiner och de gör så det blir ännu varmare när de dras ner. Vi arbetade inne så länge vi orkade men till slut tog det stopp vad gäller hjärnverksamhet. Började sortera papper men till slut visste jag knappt vad som var matte eller svenska....då insåg jag att det ar dags att lägga ner. Sjukgymnasten fick ett besök av mig i stället, jag tränade ungefär en halvtimme.
Jag har fått blåmärken på mitt knä efter sprintarna som sticker ut...aj.... så idag tog jag mig i kragen och ringde till ortopeden för att se när de kan göra nåt åt mitt skrot i knäet. På onsdag till veckan får jag komma dit på konsultation. Förhoppningsvis kan det bli som ifjol att skrotet plockas ut innan skolan börjar. Inte för att jag ser fram emot operation igen...men jag ser fram emot när det är gjort!