onsdag 15 juni 2011

Vilade någon timme efter jobbet, gjorde sen ett skrivjobb och nu kan jag säga: Det klart, tjoho! Vilade ytterligare ett tag sen åkte jag hem till mamma och planterade i hennes rabatt på framsidan. Hamnade mitt i kvällens enda regnskur....blöt.....kall.....frusen.....men fint blev det! Känner mig lite hungrig men har ingenting jag vill äta så jag tryckte i mig lite ostkrokar. Inte det nyttigaste kanske men gott!

Trött

Oj vad jag är trött, känner mig slut i armar, ben och huvud. Dagen började med arbetsplatsträff, sen skyndade jag till ortopeden på sjukhuset så nu är jag inbokad för operation igen. Om det blir som det är tänkt plockar de ut skrotet i knäet i början av augusti. Jag både gruvar mig och längtar. Det som oroar mig är ryggbedövningen, jag tycker ju att det är riktigt läskigt. Men jag hoppas verkligen att det är sista gången på ett långt tag!
Tillbaka till jobbet och sorterade papper och böcker...det var nog det som gjorde mig matt....Jösses vad papper jag har samlat på mig...och böcker! Har börjat sortera ut det jag inte har använt på flera år. Det ska jag bära undan.  Det är bara dumt att det tar plats i klassrummet. Men än är jag långt ifrån klar, det är nog det som gör mig matt, tanken på allt som är kvar.