tisdag 19 juli 2011

Fikakväll

Nu är syjuntan/ kafferepet över för den här gången. Vi hade sommaravslutning ikväll med gofika, (fast det är det ju alltid även när det inte är avslutning). Någon stickade, någon annan virkade, en plockade inte ens upp sitt handarbete ur påsen. Sen finns det några som vägrar handarbete.  Men alla fikar, pratar och har trevligt!Jag längtar redan till nästa gång.

Middag på gång

Håller på att förbereda middagen. Det blir minimozarella med chili, basilika och olivolja, prosciutto, smördeg med pesto, mozarella, tomat, basilika och pinjenötter på. Det blir en lagom middag i den härliga värmen!

Ärlighet

Ärliga människor gör mig glad. De ringde precis från Paradisbadet och talade om att de tappade pengarna hade blivit inlämnade till receptionen igår av en norsk pojke! Så roligt! Däremot visste de inte var de blivit upphittade, men vad gör väl det: Även om det bara var hundra kronor, är det roligt att de kommer åter.

Vaccinationer

Nu har jag suttit i telefonen en halvtimme och fått hjälp att lägga upp ett vaccinationsprogram inför vår resa. Det kommer att påbörjas redan nu, för sonen Hepatit A och B och för mig Hepatit B. Då hinner vi få full dos, alla tre sprutor,  innan mitten av februari. Övriga vaccinationsprogram påbörjas fyra veckor innan avresa. Plötsligt blev resan ännu verkligare!