fredag 12 augusti 2011

Hur fort kan det gå?

Tänk att upplevelsen av hur snabbt tiden går kan vara så olika, ibland är 75 minuter jättelänge. Till exempel när man sitter på en föreläsning som är mindre bra och man väntar på lunchen....eller när man måste läsa någon tråkig text.

75 minuter kan också gå jättefort, när man är på ett badhuset eller nöjespark...eller när man läser en bra bok som man inte kan släppa ifrån sig. Det kan också vara när man pratar i telefon med en god vän man inte pratat med på länge. Då går det jäättefort....(undrar hur en sån reklamfilm skulle se ut...ser reklamen för 3 framför mig....)

Några kloka ord om vänskap

" Vi som har vänner är insvepta i vänlighet och skyddade från omgivningens kyla."
Pam Brown

" När du behöver gnälla över sånt som går fel, när du behöver klaga över livets små oförätter, då är en vän glad över att bara kunna lyssna till din klagolåt"
Linda MacFarlane

Jag är lyckligt lottad som har så många fina goda vänner!

En lugn dag

Idag har det varit lugnt mest hela dagen. Jag har fixat en del telefonsamtal, kört lite saker till skolan, handlat mjölk....sen har jag inte gjort något alls. Det är välbehövligt med vila efter de senaste dagarnas utrensning. Skulle kanske starta en tvätt eller rensa ogräs eller...men det struntar jag i!
Halv elva vaknade grabbarna, halv tolv åt de frukost. Det är sommarlov!  Jag tar det rätt lugnt idag, känner att vila nog gör mig gott.

God morgon

Det ser ut att bli en härlig dag! Solen skiner, lyften är hög och klar men det blir säkert varmare längre fram på dagen. Tittade på mitt knä i morse när jag klev upp, alla piggar som sticker ut överallt. Rätt fascinerande att det överhuvudtaget går att böja med allt skrot som är därinne.
Pojkarna, jag har två i huset, sover fortfarande, de var vakna rätt länge så de behöver all sömn de kan få...