tisdag 23 augusti 2011

Schema

Nu har jag suttit några timmar och försökt få till timplan, kontra schema, kontra bra upplägg på lektionerna....Räknar timmar och minuter hit och dit. Plötsligt stämmer det, när jag sen kontrollräknar stämmer det inte...bara att börja om. Till slut tror jag faktiskt att jag fått det att stämma. Kanske...hoppas jag....Det får i alla fall duga, för nu är jag trött. Jag får kolla när hjärnan är piggare i morgon. Kan lätt frustrerad konstatera att timplan och läroplan inte är helt kompatibla fast man kan tycka att de borde vara det...Nu längtar jag efter eleverna, så det så!

Snart så

I ugnen väntar ost- och köttfärsenchiladas på mitt sätt. Mormor har åkt till stan för att hämta sonen och hans kompisar som har varit på badhuset. Misstänker att han är rejält hungrig. En olycka hade tydligen hänt på badet, Sudden hade slagit av en bit av en framtand, men det gick nog rätt bra eftersom han fortsatte att bada. Hoppas att det inte är en så stor bit. I morgon får tandläkaren kolla på det.

Själv har jag arbetat med att förbereda terminen idag tillsammans med mina arbetskamrater. Mycket att tänka på och jag är inte alls så förberedd som jag skulle vilja vara....tur att jag har några år i yrket....Ser i alla fall fram emot att träffa alla elever i morgon, då blir det på riktigt igen!