torsdag 27 oktober 2011

Svisch, svisch....

Oj, vad den här veckan har gått snabbt. Det känns som om jag alltid tycker det när det bara är en arbetsdag kvar men den här gången är det verkligen så. Vi har arbetat med temat "Barns rätt" hela veckan på olika sätt och i många ämnen.  Man skulle kunna tro att det borde bli rörigt när inga rutiner följs men tvärtom, alla har arbetat lugnt, koncentrerat och framförallt inspirerat! En toppenvecka helt enkelt.

Lika glad är inte jag över den attack som varit riktad mot Unikum sen i tisdags. Det har varit en överbelastningsattack som gjort att det inte gått att komma åt sidan. Just nu räknar man med att det ska fungera på måndag igen....surt....jag hade tänkt börja skriva omdömen inför utvecklingssamtalen tidigare den här veckan så att jag bara skulle kunna finslipa dem till veckan när eleverna har lov....nu är det bara att hoppas att det verkligen går att komma åt sidan på måndag annars kommer det att bli lite annorlunda utecklingssamtal än jag tänkt mig. Fast det går säkert det också.
Jag kan inte låta bli att fundera över de som hackar en sån sida....att man riktar attacker mot banker eller stora företag men en sån pass liten tjänst som Unikum? Man upphör aldrig att förvånas.