söndag 6 november 2011

Vilken tur, hittade korsetten till slut och den har hjälpt till att stabilisera ryggen så det värker faktiskt inte lika mycket längre. Tur är väl det eftersom en stor del av dagen ägnats åt arbete vid datorn. Men än har jag några timmars jobb kvar men jag behövde en paus.
Min amerikanska morotstårta har också bakats idag. Den verkar lika saftig som vanligt och glasyren var god. Tar med den på jobbet i morgon, på tisdag är ju inte jag där så länge eftersom det är bibliotek på förmiddagen. Nu ska jag börja med middag, sen blir det till att jobba ett tag igen.
Tänk att hela det måste vara grått och mulet idag också. Längtar efter en dag med lite klarare väder så det får vara riktigt ljust en stund i alla fall. Fast småfåglarna ser pigga och glada ut där de flyger runt utomhus! Plötsligt sitter det nån på balkongräcket och tittar in på mig, det ser ut som om de undrar vad jag gör här inne.
Igår när jag klev upp från matbordet protesterade ryggen högljutt....lite surt kan jag tycka men antar att jag får vara nöjd att den har hållit så här länge. Nu gäller det bara att klura ut var jag har lagt min ryggkorsett någonstans? Den låg inte där jag trodde att den skulle vara och jag behöver den...