fredag 2 december 2011

Fredagkväll och jag sitter vrålhungrig och längtar till dess att klockan blir sex. Då är jag bortbjuden på middag, fick en glimt i kundvagnen igår så jag vet att det kommer att handla om ost bland annat. Det ser jag fram emot. Snålvattnet rinner.
Sudden har en kompis här, men just nu har de gått till mormor för att äta middag. Jag kände att jag skulle ha svårt att låta bli att provsmaka om jag skulle ha gjort mat till dem, så jag är tacksam att hon kunde tänka sig att göra det. De kommer nog snart tillbaka kan jag tro.
I eftermiddag har jag haft hjälp med att snickra lister runt öppningen där braskaminen ska stå, det blev bra. Nu måste jag bara fundera om jag ska måla eller lasera. Jag tror jag ska lasera men vi får se.
På tisdag är det tänkt att braskaminen ska installeras om inget annat kommer emellan.  Sotaren är vidtalad också för provtryckning, förhoppningsvis kommer allt att gå bra. Då har vi den inne i ordning så att vi kan elda till jul, det kommer att bli härligt. Mysfaktorn kommer att höjas.