onsdag 7 december 2011

Okej, ledningarna som låg utanför vårt hus idag när jag kom hem var ingen vacker syn kan jag säga.....vilket såll.....rena rama turen att vi inte fått det mer vattenskadat än så här! Nu ligger det en ny avloppsledning under golvet, avfuktaren står på men det är rätt torrt trots allt. I morgon kommer snickaren tillbaka och börjar återställa golvet. Det som i måndags kändes rätt mörkt blev inte så farligt.

Idag har jag och sonen varit till stan och fixat lite saker. Jag har bland annat ordnat en del julklappar. Sen har jag suttit med honom under träningen. Han kör på bra. Graderingar närmar sig, de flesta tränar hårt för det men eftersom Sudden inte blir 14 förrän 2013 har han ett tag kvar. Men tydligen skulle de ansvariga för vår klubb ringa till den högst ansvarige i Sverige och söka dispens så att det eventuellt kan bli gradering redan nästa år. Men annars är han väl medveten om att det dröjer tills han får annan färg på bältet. Sudden tränar för att han tycker det är kul.

Få se hur det går att sova i natt med en avfuktare som surrar och baksidan av kylen mot sovrumsdörren....det brummar och surrar rätt bra...fördelen är att jag inte vaknar av bussarna som backar före fem på morgonen...jag har annat som väcker mig....