lördag 10 december 2011

Det blev ingen op trots allt. Jag fick precis bryta fastan med lite kvällsfika. Om 2 timmar är det fasta som gäller igen. Senaste budet är att det blir op imorgon runt 10. Jag lär återkomma i ärendet.

Okej, inget morfin eller nåt liknande sen igår. Ändå känner jag mig yr vimsig och illamående. Näringsdropp får jag. Nu hade de hört från iva att det skulle finnas en plats till mig där ikväll. Så bli får väl se hur det blir. De har ju bara en som skär och lappar skelett. Så det beror väl hur mycket akut som kommer emellan.

Nu har jag precis fått reda på att det blir op tidigast i eftermiddag. Det har kommit akutfall emellan och det är knökfullt på intensiven där jag måste mellanlanda efteråt. Han som ska laga det trasiga har nyss kommit in, tydligen funderar han över hur han ska kunna fixa skadan så att jag inte blir besvärad av skrotet sen utan kan låta det sitta kvar. Vi konstaterade i alla fall att sannolikheten för att skada sig på samma sätt tre gånger och dessutom bli opererad av samma person måste vara rätt liten.