onsdag 14 december 2011

Hemma i min egen säng vilar jag mitt trötta, onda knä och njuter av att ha ätit gott julbord på Gästis! Jag är glad att jag bestämde mig för att orka. Tyvärr kändes det som om magen krympt efter att ha varit fastande två dygn och sen bara ätit mest "tör-"rån. Men en hel del gott har jag ändå satt i mig. Sillar och annat smaskigt. Roligt att träffa arbetskamraterna, längtar redan till dess att jag får jobba igen. En fin blomma fick jag dessutom. Den pryder sin plats på köksbordet!
Nu är jag hemma igen, åh så skönt! Snälla mamma mötte upp när jag kom hem, hämtade ut mediciner och gjorde en kaffeslurk. Sudden kom från skolan så jag fick ge honom en stor kram och en till och en till....
Här såg det ut ungefär som innan jag åkte bara det att mamma hade tvättat bort all tvätt och strukit och fixat! Härligt! Nu sitter jag i soffan och slappar och funderar över om jag orkar hänga med mina arbetskamrater på julbord. Men jag tror det, har i alla fall tvättat håret och mig själv samt fått på mig rena kläder. Äta behöver jag ju och blir jag trött får de väl skjutsa hem mig.
Nu värker mitt lilla knä en smula, men det är nog inte så konstigt, har inte suttit stilla så mycket sen jag kom hem.
Sudden åkte tidigare till stan. Han ska gå på affärer och fixa med hemligheter innan ju-jutsun....tro vad det kan vara....

Min mage är sur och arg. Alla dessa tabletter den får....ändå är jag restriktiv. Men magen får just nu lite nyponproviva och äpple. Så nu känns det lite bättre. Om ett tag blir det lunch, fiskfilé med kall sås. Det borde inte lukta våt hund i alla fall som all annan mat gjort. Matvagnen står placerad precis utanför mitt rum så doften har lätt att hitta hit. Längtar till dess att klockan blir ett , då får jag min sjukresa hem.

Min mage är sur av alla mediciner, men resten av mig är glad för jag ska nog få fara hem idag. Tjolahopp och tjohej!! Har tagit på mina egna kläder, bara vänster socka som saknas. Den klarar jag inte själv. Så nu väntar ett evigt väntande......vill hem....Nuuuu!