torsdag 1 mars 2012

Nu har jag gjort det....jag har avbeställt taxin för i morgon. Nu tänker jag prova att köra själv. Jag har testat att köra nån gång nu och då och det har gått bra så nu blir det skarpt läge i morgon.

Det känns bra att inte ha nån annan tid att passa än när jobbet börjar. Är jag klar före kvart över sju kan jag åka tidigare....blir jag lite sen spelar det inte heller nån roll. Dessutom kan jag göra klart allt innan jag åker hem från jobbet i morgon, jag arbetar hellre längre då så jag kan ta mer ledigt på lovet.
Jag känner att jag har hamnat lite bakvattnet efter min sjukskrivning, så även om jag har jobbat i kapp en del har jag rätt mycket som hänger över mig, därför vill jag hinna undan det mesta snart.

Sudden kommer att vara hemma från skolan imorgon. Han har fått nåt slags virus som gör att hans stackars tunga är alldeles röd med blåsor. Det gör ont hela tiden, dessutom är han väldigt trött. Fast han är feberfri just nu bestämde vi att han skulle vara hemma eftersom han knappt kan äta och inte riktigt orkar med. Sen hoppas vi att blåsor och virus sticker fort så att han får vara frisk på sportlovet.
Här är de, skorna som ska bli min nya halkförsäkring. Igår när vi var i Ö-vik gick jag på Intersport, provade och köpte ett par Icebug-kängor. Jättesköna och trygga att gå i, framförallt nu med den ishalka som det är på vissa ställen. De kostade lite men det känns som en bra investering för att säkra mitt knä inför framtiden.....



Nu är det vila som gäller, mitt knä värker ordentligt efter en arbetsdag och ett träningspass. Sitter i soffan med datorn i knäet och kollar skidskytte. Jag har också en hel del arbete att göra som kommer att ta ett tag ikväll men jag unnar mig vila medan tävlingen pågår. Sudden kom hem från skolan, lycklig över att det bara är en dag kvar till dess att det är sportlov.