måndag 12 mars 2012

Veckans första dag gick i ett rasande tempo. Gitarrer, balalajkor och andra instrument var med under början av dagen, sen målades det innan jag åkte iväg till stan för ett möte om Unikum. När mötet var över mötte jag sonen som fått annan skjuts för att ta hyposensspruta. Tillsammans gick vi till banken för att fixa hans ungdomskonto.
Det känns som igår när han funderade över hur länge det var kvar till dess att han kunde få ett eget bankkort....då var han tio.....Poff, plötsligt var trettonårsdagen här....Nu längtar han till dess att bankkortet dimper ner i postlådan.

Mitt knä värker lite grann men inte allra värst. Skönt med en relativt smärtfri dag. I morgon är det dags för träning igen så då lär det väl kännas desto mer. Men jag suger på inte-ont-karamellen ikväll.

Nu sitter jag vid teven och kollar nyheter, Sudden ligger i soffan uppe och läser....han började på en ny bok igår kväll och kan inte sluta läsa. Han berättade i morse att han helst skulle ha velat läsa hela natten men insåg att det inte var så smart med tanke på att det var skola idag. Ändå hade han hunnit läsa 200 sidor....undrar när han somnade egentligen? Vill nog inte veta tror jag....Men i den takt han läser kommer han att ha läst ut boken om någon timme eller så, vilket innebär att ikväll är det lugnt....det gäller bara att jag håller honom från bokhyllan uppe så han inte hittar och hinner börja läsa nästa del ikväll.....