söndag 18 mars 2012

Sudden och jag har precis ätit lunch, det blev rester från gårdagens middag. Nu är allt det goda köttet slut och uppätet för den här gången och jag sitter bänkad i soffan igen för att kolla skidskytte.
Jag måste ju bara kolla in Helena Ekholms sista lopp. Fast hon verkar inte riktigt taggad, mentalt har hon nog lagt av redan. Kul att kolla är det i vilket fall som helst. En sak som det var riktigt roligt att titta på idag var herrarnas slalom. André Myhrer vann både dagens tävling och slalomcupen. Härligt!

Mellan alla tävlingar har jag ägnat dagen åt en del datorjobb, texter och annat som skulle skrivas. Lite läxkoll har också hunnits med förutom förberedelser inför den arbetsvecka som kommer.
I morgon ska jag på kurs i Härnösand. Jag ska lyssna till den engelske författaren Adain Chambers när han föreläser om " Att utvecklas som läsare". Det kommer att bli intressant, jag ser fram emot de timmarna. Katarina Kuick, en svensk författare kommer också att vara med och bidra med sina erfarenheter om att hålla boksamtal.

Helgens tvättmaraton börjar nå sitt slut, maskinen är tömd för sista gången idag och allt hänger för att torka. Sen börjar den värsta delen av tvättandet...att ta reda på allt.

Natten som gick drömde jag att jag i sista stund åkte till Umeå och anmälde mig till en doktorandutbildning. Det fanns två olika forskningsområden att välja mellan, matte eller värdegrund. När jag sen vaknade kom jag ihåg att jag läst i papper från skolan att det finns möjlighet att söka till just dem. Undrar om drömmen var ett tecken på att jag ska söka eller om den betyder nåt annat. Jag får ta en noggrannare titt på just den informationen. Men jag tror att det får förbli en dröm just nu.....

Dagens knärapport är som följer: Mitt knä värker inte så värst mycket just nu, inga längre promenader gör att det har blivit mycket vila. Faktiskt riktigt skönt som omväxling att vara smärtfri en dag.