onsdag 28 mars 2012

Jag är hemma en kort stund för att äta middag innan det är dags att åka till Ö-vik igen. Mitt knä skulle röntgas och sen tittas på av min ortoped idag på eftermiddagen. Det tog längre tid än jag hade räknat med för de var sena på ortopedmottagningen, ovanligt tycker jag, det måste ha hänt något speciellt som gjorde att det hade dragit ut på tiden.
Men det gick bra i alla fall, det såg fint ut på röntgenbilderna och min ortoped tyckte att jag hade fått tillbaka mycket rörlighet snabbt. När jag sen berättade om den smärta jag får i knäet lite nu och då, tog han fram en låtsas-knäled och visade exakt hur mycket som varit trasigt, igen....plötsligt blev smärtan mer förståelig. Jag verkar ha lätt att glömma ( läs förtränga) hur trasigt mitt knä har varit varje gång, det är väl därför min tolerans gentemot smärtan är så liten. Så det är bara att träna på för allt vad tygen håller. Ju starkare musklerna runt knäet blir desto mindre ont kommer det att göra!

Efter sjukhusbesöket handlade jag lite grejor till skolan som vi har saknat ett tag. Skönt att få det gjort. Nu med en bit mat i magen ska jag unna mig en stunds vila innan det är dags att köra ner sonen till stan för hans träning.