fredag 30 mars 2012

Jag har en egenhet som jag delar med i alla fall vissa av mina släktingar. När det blir kväll och jag börjar bli trött kan jag inte ha sockar på mig. Det är precis som om fötterna skriker åt mig att ta av dem. Denna speciella egenhet visar sig framförallt när jag är hemma, tack och lov. Ännu har jag inte fått det stora behovet att slita av mig dem ute bland folk....
Jag ska väl i och för sig vara glad att det bara är sockarna jag inte står ut med att ha på mig...

Nu har jag i alla fall nått det stadiet....socks off!!
Kvällens plockmiddag!
Ja, jösses vad snabbt den här skolveckan gick. Den avslutades med dans och skratt men vi konstaterade att vi nog ska gå till gympan nästa gång vi ska dansa så vi får mer plats...men roligt hade vi! Planerade det vänskapstema vi ska börja med efter påsklovet gjorde vi också....nu är det bara jag som ska skriva ner alla goda idéer vi pratade om.

När jag sen kom in genom dörren hemma för att byta om till träningskläder, möttes jag av sonen som plockat upp, duschat och bytt kläder efter skoldagens utflykt. Dammsög hallmattan så att gruset försvann hade han också gjort! Vilken fantastisk pojke jag har!!

Tränade så hårt jag orkade på sjukgymnastiken....när jag kom hem och hade suttit en stund värkte knäet nåt infernaliskt. Men jag, en kall Stella och att långt bastubad gjorde att det kändes bättre.

Nu sitter jag vid köksbordet med köttbullar i ugnen, rockmusik i högtalarna och ska alldeles strax förbereda resten av middagen. Det blir plockmat ikväll också. Olika ostar i kuber, vitlöksbröd, grönsaker i plockbitar och förstås köttbullar då....mer än så orkar jag inte med ikväll. Mätta blir vi i vilket fall!