tisdag 3 april 2012

Nu ska jag fylla på gnällkvoten lite grann igen. Klockan är bara halv nio men jag måste säga att jag funderar på att lägga mig i sängen. Mitt knä värker så jag tror jag ska bli tokig....funderar allvarligt på att ta en värktablett...men eftersom jag vet hur jag blir känns det tryggast att se till att jag ligger i sängen innan flygturen börjar....
Jag behöver inte ens nån kvast för att flyga....det räcker med ett litet piller som egentligen inte alls är särskilt starkt. Men jag tror att jag struntar i att flyga, det få hellre göra ont. Gillar inte känslan av att inte ha full kontroll.

Det är underbart skönt att ha det städat i alla fall, ikväll slipper jag skrapa av fötterna när jag lägger mig. Vilken skön känsla......dammsugarmonstret slukade allt som kom i dess väg. När det är sonen som dammsuger blir det dessutom extra bra gjort....han är mycket noggrannare än vad jag är. Snart börjar dock perioden när städningen kommer att få ligga på is, då blir det till att skrapa av fötterna varje kväll....Så i kväll tänker jag njuta av att skrutta runt barfota utan skräp under tårna........



Det blev middag till slut. Stekt potatis med lök, chili, timjan, rosmarin och ruccola. Till det chorizo med ost gratinerad i ugnen.


Nu säger kroppen stopp, det räcker för idag. Jag har haft en bra dag på arbetet men mitt knä har gjort ont hela dagen. Därför åkte jag hem en kort stund och vilade knäet innan det var dags för sjukgymnastik. Efter fyrtio minuters hårdkörning där tog jag mitt trötta, onda knä med mig och åkte hem.

Hemma i huset behövdes det dammsugas, så sonen drog runt den besten och jag följde efter med såpvatten och torkade golven.
Nu luktar det fräscht av såpa i vårt hus, påsken kan komma! I morgon ska jag på kurs hela dagen och sen är det ju skärtorsdag. Fattar inte riktigt att veckorna mellan de två loven redan har gått.

Alldeles strax ska jag börja med middagen. Helst skulle jag vilja knäppa med fingrarna och så skulle den stå serverad på bordet....men sån tur har jag inte. Arbetsfördelningen just nu ser ut som så, att jag lagar middag, sonen gör läxa.