onsdag 4 april 2012

Idag har jag varit på en intressant föreläsning, "Bedömning för lärande", startskottet på ett arbete som utgår från skolans uppdrag och kommer att pågå under flera års tid. En toppendag helt enkelt.

När vi skulle äta lunch drabbades jag dock av panik...min börs var borta....den fanns inte i väskan och inte i en enda ficka....Med kallsvett i pannan gick jag så fort jag kunde till bilen, där låg den så fint på förarsätet och väntade på mig. Jag hade lagt i från mig den efter att ha betalat parkeringsavgiften, förmodligen när jag sträckte mig efter väskan. Sen glömde jag bort att ta med den.
Jag drog en lättnadens suck och sen kunde jag verkligen njuta av en god lunch i lugn och ro. Medan jag letade börs hade mina snälla kollegor betalat min mat så det var bara för mig att ta för mig och sätta mig till bords och äta.

När kursen var slut betalade jag mina vitvaror....vips så hade ett antal tusenlappar bytt ägare. Himmel vad det är lätt att göra av med pengar......

Nu sitter jag i soffan och slöar med knäet högt, sonen kommer precis inramlande från sin träning, så nu ska jag umgås med honom en stund....kanske äta av jordgubbarna jag köpte idag.