söndag 8 april 2012

Det blev soligt idag, vilken tur då slapp jag göra så mycket inomhus. Jag kunde sitta på framsidan och bara må gott i stället.
Jag har startat nån tvättmaskin och åkt iväg med återvinning men det är också allt som blivit gjort. Känner mig som världens slöaste människa just nu faktiskt....när jag tänker tillbaka på hur jag gick an innan och under flytten i höstas förstår jag inte riktigt att jag orkade.
Sudden njuter också av att vara hemma i lugn och ro, han sitter ute med mig i solen, tar nån liten promenad ibland, annars slappar han mest han med. Vi behöver nog det båda två.

Jag sitter och slötittar på Sliding doors....faktiskt en riktigt bra film. Jag har sett den på teven några gånger och den har växt varje gång. Tyckte inte att den var så bra första gången. Det som fascinerar är hur olika livet kan bli beroende på de val man gör och på tillfälligheternas spel. Tänk om det finns en parallell Katarina någonstans som livet utvecklats helt annorlunda för. Tanken svindlar, inte för att jag vill att det ska vara annorlunda men det kittlar lite att tänka så.


Grillat till lunch idag igen.


Påskdagens morgon, ute täcker ett tunt lager moln himlen vilket gör det svårt för solen att komma fram.
Då blir det nog inga slöa timmar i solen på framsidan idag. Kanske kan det bli lite inomhusjobb i stället.

I tankarna planerar jag som bäst för hur jag ska lägga upp det när köket ska tömmas
och jag ska ordna en liten provisorisk matlagningsstation någon annanstans i huset....

Jag tänker inte börja packa ur skåpen ännu, det hinner jag mot slutet av veckan men det är ändå en hel del att göra och planera. Men med mig vet man aldrig, får jag för mig att börja så gör jag det.  Jag ska nog i alla fall börja gå igenom alla kokböcker och plocka undan de jag aldrig tittar i. Det är ett gäng som jag har sparat för de kan ju vara bra att ha...Men de jag inte har använt sen jag flyttade från Östersund lär ju inte komma till användning igen....eller?

Det finns stora högar med tvätt i källaren också som vill ha lite uppmärksamhet, både ren och smutsig. Jag vet att jag måste ägna dem mer än en tanke men  det är verkligen urtråkigt. Dessutom skulle jag behöva fara till återvinningen med kartonger och annat som hunnit fylla lådan ute på balkongen. Fattar inte vilka enorma mängder det faktiskt blir bara på några veckor, det är skrämmande. Att åka med återvinning är också urtråkigt, det är nog därför det samlas i såna enorma mängder innan jag äntligen kommer iväg. Men jag återvinner i alla fall!

En mycket positiv sak med att vara ledig är att mitt knä inte värker hela tiden. Det mår riktig bra av att gå här hemma och loda på hela dagarna. Lite lagom träning upp och ner i trapporna, böjträning i soffan men annars unnar jag mitt knä mest vila. Det känns "gött"!