söndag 22 april 2012


Där sket sig den middagsplaneringen. Ringde för att beställa pizza, då visar det sig att de har stängt i helgen....Så då blev det plan B....om ett tag kommer mamma och hämtar lite ingredienser här sen får hon åka hem och göra pizza hos sig i stället.
I köket är golvet spacklat ett första varv. Min snälle mattläggares plan är att varv 2 ska spacklas i morgon och sen blir det mattläggning på kvällen. Fast bara det faktum att köksgolvet bara har en färg nu gör att det ser mycket bättre ut!
Måste dock konstatera att golvspackel inte heller luktar särskilt gott....Men nu är det ju inte där för att lukta gott utan för att göra golvet slätt och fint. Och det blir det!



Lunch


Det är gråmulet ute, men det är nästan som att solen vill bryta igenom nån lite molnglugg. Huvudet känns någorlunda men det är som att det är inuti en bubbla av nåt slag, men ännu en dag med så mycket vila som möjligt gör nog susen.
Jag ska verkligen göra mitt bästa för att vila, har nyss läst ut en bok och ska börja på en ny om ett tag. Men först ska jag röja lite på skrivbordet, kolla räkningar och skriva lite. Det är ju inte så ansträngande, räknas nästan som vila...