torsdag 26 april 2012

Det var så roligt att komma hem idag och se att det är rött i köket. Inte riktigt rätt färg eftersom det sitter skyddsplast på alla dörrar och lådor men det går ändå att få en känsla av hur det kommer att bli. Jag kunde inte låta bli att pilla upp ett hörn på en av luckorna för att titta på det blanka fina.

I morgon kommer målaren för att spackla lite inför resten av hans målarjobb. Snickarjobbet som är kvar är att fixa socklar, täcksidor och sen ska väggskåpen på väggen mot vardagsrummet upp också. Lite annat småjox lär det ju också bli, det brukar ha en förmåga att dyka upp lite extra smått och gott.

Kakelsättning ska det ju också bli. Bara jag äntligen kan bestämma mig för vilket kakel jag ska välja. Jag har ändrat mig hur många gånger som helst....men nu tror jag att jag har bestämt mig...det blir nog vitt i stället för mitt tidigare val, svart....för att balansera upp allt annat svart och bryta av fint mot det röda.....Än kan jag ändra mig, men inte länge till.

En annan sak jag snart måste bestämma mig för är vilka lampor jag ska köpa....Fast där är jag egentligen ganska tvärsäker så det är nog bara att åka och köpa dem.
Med lister runt fönstret igen och luckor och lådor på plats. 
Mina högskåp med plats för ugn och mikro!
Här ser man hur fint det kommer att bli när skyddsplasten tas bort. 
Köksön tar också form. 
I övrigt har dagen vart bra, huvudvärken kom inte förrän efter lunch idag. Det var skönt. När eleverna åkt hem förberedde jag ett spel som hör till det nationella provet, sen åkte jag hem och vilade ett tag innan det var dags för sjukgymnastik. Tränade inte särskilt mycket faktiskt med tanke på att jag inte mår så bra. Gjorde mest övningar som stabiliserar ryggen, vill inte ha ryggskott. Bokade tider för nästkommande två veckor gjorde jag däremot. Då tänker jag vara frisk.