lördag 28 april 2012

Har hamnat i soffan efter en raid till stan med allehanda inköp som följd. Färg till lister och dekoration i köket, skor till sonen ( alla vår- och sommarskor var plötsligt för små) och lampor till köket. Lite mat i magen och sen hem igen.

Nu känner jag mig rätt slut efter att ha haft huvudvärk större delen av natten och förmiddagen. Nu känns det bättre ett tag igen, hoppas det håller i sig. Skulle behöva fixa en del här hemma men nu struntar jag faktiskt i det och vilar istället. Det är planen i alla fall.

Kollar lite på teve samtidigt som jag bloggar och har hamnat på en repris av Sveriges fulaste hem...där tillverkar de egna lampor idag.....hu....vidrigt fula lampor. Kan nån människa förklara för mig varför Simon och Thomas inte kan köpa snygga inredningsdetaljer i stället för att nödvändigtvis tillverka egna i varje program. Det mesta de gör själv blir hiskeligt fult. Mycket av det sätts dessutom upp på ett sätt som gör att det blir svårt att byta ut. Lamporna i dagens program kommer dock att vara rätt enkla att ta bort.

Själv funderar jag som bäst över hur jag ska lösa hyllproblemet för alla mina kokböcker i mitt nya kök. Såg en hylla i stan jag skulle vilja ha men den var 20 cm för hög....kan man såga av en alldeles ny hylla med gott samvete eller?? Den var inte så hiskeligt dyr så om sådär en 50 kronor hamnar i soporna direkt kanske inte gör så mycket....eller så skulle man bygga en....eller köpa och såga...eller hitta en annan lösning....Men en lösning måste jag hitta för kokböckerna vill ha en egen plats!