söndag 29 april 2012

Huvudvärken från den heta mörka sidan fortsätter att plåga mig. I går kväll när jag gick och la mig kändes det så bra. Men jag hann inte sova länge, för strax efter tolv vaknade jag med värsta huvudvärken.
Det känns som migrän men är inte migrän för den medicinen  hjälper inte alls. Det blir snarare värre. Framemot sextiden i morse kunde jag slumra till korta stunder, då var jag så trött och utmattad att jag somnade trots värken.
Vid nio kom mamma som en räddande ängel och tvingade i mig lite att dricka och en annan sorts värkmedicin. Sen kunde jag somna fram till tolv. Då kändes det lite bättre, så pass att jag orkade gå upp och ta lite soppa och en frukt innan jag steg in i duschen.
Det är en märklig värk just för att det känns som migrän men ändå inte. Jag har ont i och runt ögat på den sidan värken sitter. Ska nog ringa vårdcentralen i morgon eftersom jag inte riktigt känner igen detta. Kan nog vara klokt.

I morgon skulle vi ha åkt till Härnösand för att fira Valborg, men eftersom jag inte mår bra och känner att jag orkar köra bil kommer de till oss i stället. Det blir toppen!

Ute ser det ut att vara en riktigt härlig dag. Känner mig trött och slut men jag ska ta på mig solglasögon och ta en liten promenad. Frisk luft är nog inte helt fel för mig nu.