torsdag 17 maj 2012

Oj vilken dag det blev, full fart och lite till! Vi var framme på Örnexpo vid klockan nio i morse. Då gjordes det  sista i montern i ordning. Första timmarna var det ganska lugnt, inte så mycket folk. Men vartefter dagen gick blev det fler och fler. Jag träffade en hel del bekanta, men även många jag inte kände. I regn och rusk hade klubben två uppvisningar på Stora scenen.

Efter den sista uppvisningen skjutsade jag Sudden till en kompis sen åkte jag hem. Trött i framför allt knäet. Men ben och fötter värker också. Mamma var i mitt hus med färdig middag, underbart. Så det var bara att sätta sig och äta. Efter att ha fått lite ny energi av maten gjorde jag i ordning skyltar och annat jag ska ta med i morgon. Sen är det slappa, slappa och åter slappa som gäller! I morgon är en ny Örnexpodag!


Uppvisningskompisarna.
En sista genomgång av uppvisningsprogrammet. 
Jag är så trött, så trött....masade mig ur sängen efter att klockradion försökt få upp mig ur sängen fyrtio minuter....
Grått, slaskigt blött och trist ute. Känner jag mig inspirerad för en dag i en monter på Örnexpo...nej!
Men om ett tag med lite kaffe i magen, frukost och piggare ögon känns det säkert annorlunda.
Det kommer att bli toppenkul det är jag övertygad om, förhoppningsvis kommer det förbi en del människor jag känner. Kanske kommer jag att träffa någon jag inte träffat på länge, vem vet?
Sen kan man ju alltid hoppas att vi lyckas få fler människor intresserade av ju-jutsu så att klubben lockar till sig fler aktiva.

Njuter i alla fall av att kunna sitta vid min nya köksö med kaffemuggen. Jag sitter på en av de nya barpallarna. De är vita och blanka precis som kaklet är. Sköna att sitta på, här kan det verkligen bli tal om barhäng....

Om en stund ska jag inviga vår nya häll...det ska bli äggröra till frukost. Med tanke på dagens aktiviteter kan det vara smart att ha nåt mer än lite yoghurt i magen.

Jag hade inte hade räknat med att vara på expot idag också. Trodde att vi bara skulle vara där på fredag men Sudden behövdes till en uppvisning idag så då är ju jag med också förstås. Men nackdelen med det är att jag inte har hunnit handla hem nåt att ha till matsäck...så idag blir det till att ta med pengar och köpa mat där.
Till i morgon har jag lejt mamma att köpa hem ingredienser till matsäck så då blir det annorlunda.

Nu ska jag vispa ihop äggsmeten, kanske med lite chili och koriander, sen är det skarpt läge för hällen!