torsdag 7 juni 2012

Vilken konstig känsla det var i morse att åka till jobbet och tänka att det var måndag morgon och plötslig upptäcka att det ju faktiskt var torsdag....bara en skoldag till och vips tar den här veckan slut. Sudden gick hem från skolan idag, han hade ont i halsen och var hängig. Redan i morse tänkte han stanna hemma, men att träffa nya klassen lockade. Han verkar nöjd med dagen i alla fall även om han inte orkade hela. Hoppas han piggar på sig fort.

Efter jobbet drog jag till stan för att uträtta en lång rad ärenden, bland annat hämtade jag ut mina nya glasögon. Det är progressiva glas i dem så lite ovant är det allt...Nya solglasögon blev det också. De är bara för långseendet men vilken skillnad det blev, plötsligt ser jag mycket skarpare på håll igen....Att synen försämrats rejält inser jag eftersom det känns snurrigt med dem också.

Kvällen avslutades med fikajunta! Massor av goda kakor, kaffe och trevligt småsurr. Dessa kvällar är verkligen energigivande. Fler såna kvällar vill jag ha! Enda nackdelen just ikväll var alla myggor, jösses det verkar ha skett en myggexplosion. Det måste ju i alla fall betyda att sommaren är här, eller.....