onsdag 13 juni 2012

En underbar kväll med riktig sommarkänning för första gången på länge! Blev bjuden på god middag hos vänner och vi kunde sitta ute i solen länge. Först för att njuta av den goda maten, supersmarrig skaldjurssallad, sen härligt småsurr. Det gav kraft och energi. Något som jag verkligen behöver nu när det återigen känns som om jag har huvudet i en bubbla.

Sonen är fortfarande blank i ögonen och rosslig i rören men när han kommer ihåg att ta extra astmamedicin låter han bättre i andningen. Hoppas att en dags vila till gör att han är så pigg på fredag att han orkar med avslutningen. Tur att han har böcker att läsa här hemma, då blir det lättare för honom att vila!

Själv tänker jag också ägna resten åt kvällen till vila, med en god bok!
Nu är det hängigt värre i vårt hus igen. En av oss har förkylning som satt sig på luftvägarna och därigenom väldigt jobbigt med sin astma. Den andra, jag, har fått tillbaka täta bihålor. Men jag hoppas att det är mest allergi för mig. Har nyss tagit medicin så jag hoppas att det hjälper.

Den här skoldagen sprang förbi, trädplantering på förmiddagen. Sen fortsatte vi göra klart jobbet. I morgon är det dags att plocka ihop det som ska med hem. Förhoppningsvis hinner vi städa lite också...

Nu tänker jag vila mig ett tag och hoppas att bubblan jag har runt huvudet försvinner.