söndag 24 juni 2012

Ikväll hyrde vi film, Sherlock-game of Shadows. Det var inte den bästa film jag sett men underhållande ändå.  Utbudet på det som går att hyra är stort så det är inte alltid så enkelt att välja, men nog är det praktiskt att kunna sitta hemma i soffan och bläddra bland filmer och på så sätt välja vad man ska se....Jag undrar just hur länge de butiker som hyr ut filmer kommer att överleva? Framför allt med tanke på att det är billigare på det här sättet, i alla fall här där vi bor.


I morgon måste jag gå på biblioteket och låna några böcker, jag har ingenting att läsa och det är så trist. Den bok jag lånade inför midsommarhelgen tog slut flera dagar innan helgen...
Jag har lite annat att göra också men några dagar till tänker jag njuta av att göra så lite som möjligt. Det enda jag inte tänker ge avkall på i morgon är sjukgymnastiken. 
Nu är det bokat igen....Vietnam och Thailand mars 2013.....hoppas det går mer enligt planerna den här gången så att vi kommer iväg.
Jag såg att det började bli få platser kvar så det var lika bra att boka! Vi åker på sportlovet och kommer hem veckan innan påsk....om allt går som planerat vill säga. Och det hoppas jag verkligen att det gör.
Jag längtar redan.....






En skön promenad runt vår lilla by med sonen. Några små regndroppar kom i vår väg, men inget riktigt regnande ännu även om det är grått ute. Nu sitter jag med en kaffemugg och slöar framför teven med datorn i knäet.

Jag sitter och tittar på sista minuten resor, vi är lite sugna på att åka iväg, men vi kan inte sticka när som helst för jag kom plötsligt på att mitt pass är ogiltigt....det gick ut den 12 maj....Undrar just hur lång tid det tar att få ett pass nu under sommaren? Sen finns ju inte hur många resor som helst....det är rätt svårt att hitta några alls. Jag har trots allt hittat en till Kreta och en till Bulgarien som ser intressanta ut. Dessutom till rimliga priser.   Men det kanske stannar vid drömmar....




Oj, vilken härlig helg vi har haft. Vädret har verkligen varit toppen så vi har spenderat dagarna ute på altanen.
Det blev en mathelg, med sillunch, grillat kött, grillad lax, ostbricka, gott fika, rabarbersoppa, glada skratt, kortspel och slappande i solen.  Ja, allt har varit helt enkelt varit toppen. Idag åt vi upp de sista resterna av den gravade laxen på frukostmackan. Mammas gravade lax, den bästa i hela världen! 
Frukostmacka idag söndag.
Mellanmål på midsommardagen....
Idag har vi inga speciella planer. Kanske vi tar oss nån promenad och går bort lite mat. Mitt knä värker inte, vilket är väldigt skönt, det har mått bra av vilan under helgen!